Ledenvoordeel, Zonnepark Nunhem

Leden op bezoek bij Zonnepark Nunhem

1m

Zonnig was het zaterdagmiddag 13 januari niet. Toch waren er geen afmeldingen onder de circa 25 leden die zich hadden opgegeven. Geen koukleumen dus!

Met iedereen aanwezig in de aanwezige pagodetent bleek dat de koffie (helaas!) nog niet klaar was. We besloten daarom om maar direct naar het zonnepark in wording te gaan. Na een welkomstwoord van onze voorzitter Hans Kusters, legde projectleider Rico Berix in begrijpelijke taal uit wat er al te zien was, en wat er nog gaat komen.

Excursie Zonnepark Nunhem 13-01-24

Veel vragen gingen over de techniek (‘Wat voor soort panelen, de aansluitingen’ etc.) en de opstelling (‘Is het wel slim om panelen op het zuiden te richten, waardoor er een grote piek komt op 12.00 uur?’ ). Met name de beleggers onder de leden waren tevreden dat er voortgang zit in de aanleg.

Eenmaal terug in de tent smaakten de koffie en de vlaai extra lekker en werden nog wat aanvullende vragen beantwoord door Rico, Hans en Joost van der Stappen. Uiteindelijk vertrok iedereen na een leerzame middag om 15.30 uur weer wat wijzer huiswaarts.