Hallo Magazine, Lokaal, Overstappen op Leudal Energie

Ons 700e lid!

1m

Onze coöperatie, die dit jaar 10 jaar (!) bestaat, blijft groeien!

Onlangs verwelkomden we ook nog eens ons 700e lid, een mijlpaal die we niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan! We gingen daarom met een bosje bloemen langs bij mevrouw Mieke Grubben, om haar persoonlijk te bedanken voor haar keuze voor Leudal Energie.

Mieke is de trotse eigenaresse van het zogenaamde ‘Burgermeestershuys’, een monumentale woning uit 1877 in het hart van Roggel, waar ooit de voormalige burgervader Maassen woonde. Een kleine eeuw later kocht ze met haar man de villa, om het door de jaren heen aan te passen en te verfraaien, met behoud van originele details. Haar twee kinderen groeiden er op en zijzelf had er jarenlang een praktijk aan huis in voeding & diëtiek.

De historische woning is een beschermd dorpsgezicht en wordt in het hoogseizoen verhuurd als vakantiewoning. De eigenaresse zelf woont nu ‘om de hoek’ in Heythuysen. “De woning wordt veel geboekt voor familieweekenden, de complete familie komt dan hier bij elkaar voor een weekendje weg met elkaar. Mensen uit heel Nederland, België, Duitsland, soms Engelsen. Ze vinden het heerlijk hier in Roggel, ervaren het dorpsleven als heel positief. Er zijn hier alle voorzieningen en de nabijheid van een natuurgebied als Leudal is natuurlijk een plus.”

Lees de rest van haar verhaal en meer in het nieuwste Hallo Magazine, terug te lezen op leudalenergie.nl/hallo-magazine.

Bij Leudal Energie zijn we blij met ieder nieuw lid en we wensen ons 700e lid dan ook veel succes op haar verdere verduurzamingsreis!