Nieuws

Joost van der Stappen eerste bedrijfsleider voor Leudal Energie

1m

Joost van der Stappen is per 1 juni 2023 aangesteld als de nieuwe bedrijfsleider van Leudal Energie. De keuze voor van der Stappen komt voort uit een uitgebreid selectieproces, waarbij meerdere kandidaten zijn gescreend en geïnterviewd.

Met zijn indrukwekkende achtergrond en specifieke ervaring op het gebied van regionale energiecoöperaties, de energietransitie en verduurzaming, kwam Joost uiteindelijk als de meest geschikte kandidaat naar voren.

Zijn ervaring zal van onschatbare waarde zijn bij het leiden van Leudal Energie in de komende twee jaar. Onze nieuwe bedrijfsleider zal zijn expertise inzetten om de organisatie verder te laten groeien en duurzame initiatieven te ontwikkelen die de gemeenschap van Leudal ten goede komen.

Leudal Energie is ervan overtuigd dat de benoeming van Joost van der Stappen als bedrijfsleider een belangrijke mijlpaal is in onze inzet voor de verdere ontwikkeling van duurzame energie-initiatieven. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en bestendige groei onder zijn leiderschap.