Bent u een een bedrijf en wilt u een aanbod op maat ?

Meld u dan aan voor een persoonlijk gesprek op telefoonnummer 0475 - 820 333 en vraag naar een accountmanager of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bent u particulier of kleinzakelijke klant?


Download hier de ACTUELE TARIEVEN voor stroom en gas via Leudal Energie | OM

Leudal Energie om color

 

 

 

 

 

Zorg dat u de volgende gegevens bij de hand heeft voor een aanbod op maat:

- uw banknummer (IBAN)
- uw verbruiksgegevens (laatste jaarafrekening)
- welk type meter u heeft (analoge dubbel tarief of een slimme meter)


Op uw jaarafrekening kunt u zien welk contract u heeft (variabel of vast). U kunt bij een variabel contract zonder boete overstappen en tevens bij een vast contract bij einde looptijd contract. Hou hiermee rekening bij het invullen van de gewenste startdatum.

Heeft u zonnepanelen?

Wij belonen u met een volledige terugleververgoeding voor uw geleverde energie tot uw jaarverbuik  (zolang de overheid de salderingsregeling handhaaft). 

Indien u nagenoeg uw volledige stroombehoefte zelf opwekt is het verstandig om rond de jaarafrekeningsdatum over te stappen. Zo benut u de volledige saldering van de energiebelasting.

Bent u ook lid van de Coƶperatie Leudal Energie? Dan kunt u profiteren van de beste terugleververgoeding voor de extra teruggeleverde kWh'n.


Ga naar Over-Stap 3  en vul daar het formulier in voor aanmelding bij Om. U ontvangt dan eerst op het scherm een aanbod op maat op basis van uw verbruiksgegevens en de actuele tarieven. Daarna beslist u of u dit akkoord vind en bevestigd dan uw overstap.