Leudal Energie: daar krijgt heel Leudal energie van!

Woon je in Leudal? Kies dan nu voor OM | Leudal Energie en gebruik voortaan stroom die in de buurt wordt opgewekt! Groene stroom, voor de volle 100% afkomstig van Nederlands Wind en CO2 gecompenseerd gas. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook beter voor Leudal zelf. Want de opbrengsten worden weer in onze eigen gemeenschap geïnvesteerd!
Bovendien zetelt Leudal Energie in uw eigen gemeente. Het contact is persoonlijk. U kunt met uw vragen desgewenst terecht aan de balie in het Business Centrum Leudal, Markt 6 in Roggel.

Onze energieprijzen zijn marktconform. Je betaalt dus niets extra's, maar krijgt er wel veel extra's voor terug:

  • Duurzame energie uit je achtertuin
   100% groene elektrische energie uit Nederlandse wind en CO2 gecompenseerd gas.
    
  • Van Leudal voor Leudal
   Als coöperatie worden de opbrengsten weer in onze eigen gemeente geïnvesteerd.

  • Energie besparen en zelf opwekken
   Wij helpen leden en klanten met persoonlijk energieadvies en het zelf opwekken van energie.
    
  • Lokaal je zaken regelen
   Bel 0475-820 333 of bezoek onze balie in Roggel (Markt 6).

 

 

Duurzame energie uit je achtertuin

Sinds oktober 2015 levert Leudal Energie via OM | nieuwe energie ( is formeel Coöperatieve Duurzame Energie Unie U.A.) groene energie aan burgers en bedrijven in Leudal. De elektriciteit wordt volledig opgewekt met behulp van Nederlandse windmolens. Wij vinden het een prachtig idee dat de wind die door ons land waait, dezelfde wind is die ons van energie voorziet. Ook leveren we gas, waarvoor de CO2 -uitstoot wordt gecompenseerd door de aanplant van nieuwe bossen.
Zo zijn we samen zelfvoorzienend en bepalen we onze eigen, duurzame koers.

 

Van Leudal voor Leudal

Leudal Energie is een coöperatie. Dat wil zeggen dat je als lid mee bepaalt waar de opbrengsten naartoe gaan. Reken maar dat die ten goede komen aan nieuwe duurzame, initiatieven in onze eigen gemeente. Daar worden we allemaal beter van. De regio wordt steeds groener en de lokale economie profiteert mee .
Voorbeelden zijn de zonnepanelen op de basisscholen de Neerakker en de Leerlingst.

Energie besparen en zelf opwekken
Wij adviseren je hoe je comfortabeler kunt wonen maar tegelijkertijd ook energie kunt besparen. Voor het opwekken van energie door bv zonnepanelen leveren wij persoonlijk advies.

 

Lokaal je zaken regelen
Leudal Energie is de lokale energiecoöperatie voor inwoners van Leudal. Je belt dus niet met een callcenter op afstand, maar gewoon met onze servicedesk in Roggel. En als je je energiezaken liever persoonlijk regelt, ben je van harte welkom aan de Markt 6. Hier helpt een van onze medewerkers je direct verder. 

 

Ga naar Over-Stap 2