Leudal Energie heeft drukke weken achter de rug. Ten eerste de informatie avonden omtrent onze actie Leudal zoekt Zon. Hierbij ontzorgen we in de aanschaf van zonnepanelen. Tijdens deze avonden werd onze geselecteerde installateur (Regio Service Panningen) voorgesteld en konden aanwezigen een offerte aanvragen (dat kan nog steeds). In totaal zijn er al 25 offertes aangevraagd! We kunnen dus terug kijken op geslaagde avonden. 

 

Zoals beloofd hierbij de twee presentaties die deze avond door ons verzorgd werden:

Presentatie Duurzame Leningen Provincie

Presentatie Fiscale aspecten

 DSC4781

 

Daarnaast hebben we onze tweede ledenvergadering alweer achter de rug. Leudal Energie bestaat nu ruim een jaar. Een jaar waarin we niet stil hebben gezeten en nog steeds bezig zijn met verschillende projecten. Voor het vergaderen was er ook gelegenheid om een excursie te bezoeken bij Geelen Counterflow op de nieuwbouw van hun energieneutraal (zelfs E-plus) kantoor. Juweel van een bedrijf en duurzaam voorbeeld voor iedereen! 

 

10420001 676141945788238 2643965184277078720 n

 

Kortom, Leudal Energie zit niet stil. Dankzij vele vrijwilligers blijven we projecten opzetten voor onze leden. Alle hulp hierbij is natuurlijk van harte welkom.

Interesse? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.