Als u energie afneemt via Leudal Energie bij SAMEN OM dan wordt uw teruglevering gesaldeerd met uw verbruik (tot 10.000 kWh).
Heeft u na saldering nog teruglevering over dan ontvangt u daarvoor van SAMEN OM een vergoeding van de kale stroomprijs plus btw. (ca. 7 ct incl. btw).

 

Extra voordeel voor leden van Leudal Energie.

 

Particuliere leden van de coöperatie Leudal Energie kunnen daarbovenop een extra vergoeding krijgen waardoor de totale vergoeding voor de extra terug geleverde kilowatturen wordt aangevuld tot € 0,14 incl. btw.
Dit is de hoogste vergoeding in markt!

U kunt daartoe een kopie van uw jaarafrekening met een verzoek om aanvulling sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Als u aan de voorwaarden voldoet dan maakt Leudal Energie het aanvullend bedrag direct over op het bankrekeningnummer waarmee de energierekening wordt betaald..


Lees hier de volledige voorwaarden.

 

 

 

Wilt u eerst meer informatie: ga naar het energieloket van Leudal Energie , dat gevestigd is in het Businesscentrum Leudal, Markt 6, 6088 BP Roggel of bel met 0475 - 820 333. U kunt uw vragen ook per email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Baliefoto

Har Geenen (L)  en Wim Geelen (R)  ( en niet op de foto: Leonie Smeets en Maria Vullers) helpen u graag verder.


Nadat u volledig geïnformeerd bent bepaalt u of u een leveringsovereenkomst wilt afsluiten.
Leudal Energie zorgt voor de afhandeling van uw huidige energiecontract en u ontvangt de lokale en duurzame stroom vanaf de datum die in de leveringsovereenkomst staat vermeld.
Er verandert niets aan uw aansluiting. Het overstappen naar Leudal Energie wordt volledig administratief afgehandeld.