De zwarte grens

 

OVER DE ZWARTE GRENS - Aanmelding voor vrijkaarten verlengd tot 15 mei vvor leden !!!

De Zwarte Grens is een waargebeurd verhaal over de tragedie die zich 400 jaar geleden voltrok in de gebieden tussen de Limburgse dorpen Neer, Helden en Kessel. In deze barre tijden, leidde het verzetten van grenspalen tot hoog oplopende conflicten waarbij met man en macht gevochten werd voor de gemeenschap. Naast bittere strijd slingeren ook andere thema’s door dit toneelstuk zoals verraad, humor en ook romantiek. Een strijd met bebloede handen om de verboden liefde, beschermd door Mooder Maas. Ook de verbroedering vertoont barsten. Goed en slecht komen in een ander daglicht te staan en de grens scheidt niet langer altijd de goeden van de slechten. Een openlucht theatervoorstelling georganiseerd door diezelfde gemeenschap die rond 1600 er ook samen voor zorgde dat met gezamenlijke inspanningen veel bereikt werd. In vijf voorstellingen wordt er aan liefhebbers de kans geboden om mee te maken waar een klein dorp groot in is.

 

Leudalenergie is een van de hoofdsponsors van dit evenement. 

In de zomer van 2022 organiseert een team van vele vrijwilligers, 5 voorstellingen (23, 24, 25 en 26 (2x) juni), voor elk 400 bezoekers.

Leudal Energie stelt voor elke voorstelling tien kaarten ter beschikking, dus in totaal 50 stuks.

Onze leden kunnen zich tot 15 mei voor maximaal 2 vrijkaarten twv € 40 aanmelden.
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met naam adres en woonplaats en vermeld duidelijk of je 1 of 2 kaarten wenst te bestellen en voor welke voorstelling je belangstelling hebt ( 1, 2, 3, 4 of 5).  Geef ook een tweede keuze aan. We laten je snel weten of je aanvraag (nog) gehonoreerd kan worden.

Over enkele weken is het zover, dan gaan we met zijn allen ervaren waar een klein dorp groot in is! Van de regie tot de terreininrichting en van het decor tot de kostuums, elke commissie is druk in de weer om er één groot succes van te maken.