Onder de naam LEDdal helpt Leudal Energie haar eigen leden (particulier en bedrijven in de gemeente Leudal) met het duurzaam maken van hun verlichting via een lichtscan. Hierdoor kan een besluit gemaakt worden om over te stappen op ledverlichting.

 

Particulieren en Ledverlichting

Het gebruik van LED-verlichting bij particulieren is inmiddels gemeengoed geworden bij het vervangen van kapotte gloeilampen. Via de retail zijn momenteel alleen nog maar energiezuinige lampen verkrijgbaar.

Maak hier met de keuzehulp voordelig uw bestelling van de juiste Phillips ledlampen met 10 jaar garantie via Leudal Energie.

 

Algemene informatie over de vervanging van oude lampen voor energiezuinige LED verlichting vindt u op de website van Milieu Centraal, waarop een keuze-hulp staat voor welke lamp u nodig hebt.

 

Bedrijven en Ledverlichting

Heeft u een eigen onderneming in Leudal of bent u betrokken bij verduurzaming van uw school, vereniging, stichting, gemeenschapshuis, zorginstelling e.d. en wilt u graag besparen op uw energierekening? Dat kan eenvoudig met licht! Doe dan mee aan LEDdal van LeudalEnergie, uw lokale energiecoöperatie. Neem voor vragen contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van LEDdal. Informeer ook bij uw accountant voor mogelijkheden binnen de Energie Investerings Aftrek (EIA).

 

Kosten voor een advies voor Ledverlichting

Wat kost een energieadvies ?  klik hier voor de tarieven.