Opening Pop-up store  Duurzaam Leudal

 

 

Op 9 oktober 2020 is de pop-up store in het kader van het project “eenvoudig energie besparen, waarom niet?” in de voormalige Rabobank in het centrum van Heythuysen officieel geopend door wethouder Robert Martens.


Onder de naam 'Duurzaam Leudal' wordt informatie gegeven over duurzaamheid. Deze campagne is een initiatief van de gemeente Leudal, Leudal Energie en Rabobank Peel, Maas en Leudal.

 

Vijf oktober 2020 werd gestart met de huis-aan-huis verspreiding van de Duurzaamheidskrant Leudal. Een krant om te bewaren met tips en alle informatie over de campagne. Lees de Duurzaamheidskrant.

 

Het doel van de campagne “Eenvoudig energie besparen: waarom niet?” is om inwoners van onze gemeente bewust te maken van de mogelijkheden voor energiebesparing. Maar nog belangrijker is het op een laagdrempelige manier verdiepen in de concrete mogelijkheden om je woning energiezuiniger te maken.

 

In de winkel zijn diverse besparingsartikelen te koop en opstellingen van isolatiematerialen, zonnepanelen en warmtepompen te zien. Ook is er een kennisquiz voor volwassenen én kinderen.

 

Naast de pop-up store , die elke vrijdag van 14.00 uur tot 18.00 uur geopend is, zijn er ook een aantal webinars samengesteld. 

Voor alle informatie over dit project ga naar: www.duurzaamleudal.nl

Logo Duurzaam Leudal

 

Opening pop up store