Eenvoudig energie besparen: waarom niet?

Onder deze naam startten Gemeente Leudal en Leudal Energie in oktober 2020 met een campagne over duurzaamheid. Het doel is om inwoners van onze gemeente bewust te maken van de mogelijkheden voor energiebesparing. Maar nog belangrijker is om ze aan te zetten tot het nemen van concrete besparingsmaatregelen. Ook is er een unieke lokale pop-up store ingericht.

Gedurende deze campagne kunt u via de website  www.duurzaamleudal.nl een woningscan invullen en dan een gratis E-coach advies aanvragen.

Logo Duurzaam Leudal

 

Onze Energie Coaches kunt u inschakelen voor een gedegen en onafhankelijk advies over het energiezuinig maken van uw woning. Ook besteden zij aandacht aan het mogelijk maken van energiebesparingsmaatregelen voor mensen met een smalle beurs. Omdat Leudal Energie energiebesparing als een van de speerpunten heeft is Leudal Zoekt Zon opgenomen in het programma van de E-Coach.

Wat doet een Energie Coach?

 

 

De Energie- Coaches zullen tijdens de voorlichtingsavonden en huisbezoeken uiteraard de mogelijkheid aan de orde stellen om zonnepanelen te laten installeren, waarbij de expertise die binnen Leudal Energie aanwezig is gebruikt kan worden.

Wat kost een energieadvies ? 

Voor het schouwen van een particuliere woning en het maken van het adviesrapport heeft een Energiecoach ca. 5 uren werk. 

De kosten worden door De Gemeente en Leudal Energie gedragen indien u een subsidievoucher aanvraagt bij de Gemeente Leudal en deze inlevert tijdens het bezoek van de Energiecoach.

 
Indien u een energieadvies wenst kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.