Onze Energie Coaches kunt u inschakelen voor een gedegen en onafhankelijk advies over het energiezuinig maken van uw woning. Ook besteden zij aandacht aan het mogelijk maken van energiebesparingsmaatregelen voor mensen met een smalle beurs. Omdat Leudal Energie energiebesparing als een van de speerpunten heeft is vanaf 2017 Leudal Zoekt Zon opgenomen in het programma van de E-Coach.

De Energie- Coaches zullen tijdens de voorlichtingsavonden en huisbezoeken uiteraard de mogelijkheid aan de orde stellen om zonnepanelen te laten installeren, waarbij de expertise die binnen Leudal Energie aanwezig is gebruikt kan worden.

Wat kost een energieadvies ? 

Voor het schouwen van een particuliere woning en het maken van het adviesrapport heeft een Energiecoach ca. 5 uren werk. 

Hiervoor wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van € 200 voor niet-leden en € 60 voor (nieuwe) leden.
Lid worden kost € 10 /jaar. Klik hier om u aan te melden.

Ook bedrijven en instellingen kunnen een energieadvies laten maken.

klik hiier voor alle advieswerk tarieven.

 
Indien u een energieadvies wenst kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor meer info of als u wilt meehelpen, kunt u een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..