Als u tarieven tussen verschillende aanbieders wilt vergelijken dan zijn er maar een paar onderdelen die u van de ingewikkelde energienota hoeft te bekijken: dat zijn de leveringstarieven (Elektriciteit: enkel of hoog (dag) en laag (nacht); Gas ) en het vastrecht voor Electriciteit en Gas. Alle andere onderdelen zijn voor alle energiebedrijven hetzelfde. Zo kunt u eenvoudig controleren dat onze tarieven marktconform zijn en soms iets lager dan die van uw huidige aanbieder.

Klik hier voor de actuele tarievenlijst  van DE Unie/Leudal Energie (nieuw venster). Op de pagina vindt U een link naar de actuele tarieven en tevens meer informatie over de algemene voorwaarden, teruglevering en meer.

 

 

Wekt u zelf een gedeelte van uw stroom op, bijvoorbeeld door zonnepanelen? Leudal Energie /DE UNIE vergoedt de teruglevering tot uw jaarverbruik tegen het volledige leveringstarief. 
U ontvangt voor elke teruggeleverde kWh hetzelfde bedrag als dat u voor het eigen gebruik per kWh betaalt inclusief energiebelasting en btw. (Salderen tot uw volledige afname). 
Voor de volledige uitleg over teruglevering zie Vergoedingen voor teruglevering

 

 

Wilt u eerst meer informatie: ga naar het energieloket van Leudal Energie , dat gevestigd is in het Businesscentrum Leudal, Markt 6, 6088 BP Roggel of bel met 0475 - 820 333. U kunt uw vragen ook per email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jo Haas, Wim Geelen, Mieke Reijnen, Maria Vullers, Piet Knops en Har Geenen helpen u verder.


Nadat u volledig geïnformeerd bent bepaalt u of u een leveringsovereenkomst wilt afsluiten.
Leudal Energie zorgt voor de afhandeling van uw huidige energiecontract en u ontvangt de lokale en duurzame stroom vanaf de datum die in de leveringsovereenkomst staat vermeld.
Er verandert niets aan uw aansluiting. Het overstappen naar Leudal Energie wordt volledig administratief afgehandeld.