Doe mee, profiteer mee, denk mee en beslis mee!

Elk lid heeft een stem!

Lid worden kost eenmalig 50 euro. 

 

Via het Lidmaatschap formulier kunt u zich aanmelden als particulier lid of bedrijfslid  van de coöperatie.

Lidmaatschap formulier Particulier

Word2007777

       

Lidmaatschap formulier Bedrijf

Word2007777

 

Het formulier kunt u ingevuld opsturen naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mail). 

 

Na het invullen van een klantformulier, waarbij men het lidmaatschap van de Duurzame Energie Coöperatie Leudal U.A. aanvraagt, neemt het bestuur deze aanvraag in behandeling en informeert over de acceptatie van de aanvraag voor het lidmaatschap.

Waarom Lid worden?

1. Doe mee, profiteer mee!

Als lid kunt u deelnemen aan de acties en projecten van Leudal Energie. Leudal Energie kan u bijvoorbeeld ondersteunen bij moeilijke beslissingen bij aanschaf van duurzame maatregelen in en om uw huis of een collectief prijsvoordeel opleveren in deze.  

In de toekomst willen we nog veel meer aantrekkelijke acties organiseren. Zoals u kunt zien onder toekomstige projecten. maar u kunt ook denken aan advisering en energiecoaches.

2. Denk mee, beslis mee!

Ook degenen die graag mee willen denken nodigen we uit! Vindt u het leuk om mee te discussiëren over allerlei thema's op het gebied van duurzame energie en energiebesparing of lijkt het u wat om mee te denken over het beleid en de visie die door de coöperatie verder ontwikkeld moet worden? Dan nodigen wij u graag uit om lid te worden. Naast het bestuur hebbben we enkele werkgroepen waarmee wij samen nadenken over de toekomst. Ook nodigen wij sprekers en ervaringsdeskundigen uit die ons hierbij kunnen ondersteunen en inspireren.

 

3. Pak direct uw voordeel!

Maar bovenstaande zijn niet de enige redenen waarom u lid zou willen worden!
Daarnaast loopt de actie "Wordt Lid met Led!" nog steeds. Hierdoor krijgt u bij uw lidmaatschap een Philips Led pakket waarmee u uw lidmaatschapsbijdrage grotendeels compenseert. 

Zie wat u bespaart met Led verlichting!

 gloeilamp vs led

 

Er zit ook garantie op de lampen. Gaan ze kapot? Bel dan het gratis nummer 00800-74454775 en u ontvangt binnen enkele dagen een nieuwe lamp!