Status

Bezig

Omschrijving

De duurzame Energie Coöperatie Leudal Energie gaat weer campagne voeren om meer daken van zonnepanelen te voorzien. Hierdoor krijgen we een duurzamere samenleving, de klimaatverandering wordt tegengegaan en tevens bieden zonnepanelen het voordeel dat jouw energie rekening omlaag gaat en het geld in je eigen regio blijft in plaats van naar multinationals. 

Ontzorgen:  

Nu is het voor veel mensen een heel gezoek welke installateur er gekozen moet worden en welk type zonnepanelen installatie het meest geschikt is. De werkgroep (5 deskundigen) van Leudal Zoekt Zon 2015 heeft veel voorwerk verricht voor u en dit jaar hebben we via een selectieprocedure de twee beste installateurs geselecteerd. 

Informatie-avonden:

Leudal Energie maakt uw keuze welk systeem u moet kiezen en welke installateur, een stuk eenvoudiger. Wij hebben namelijk negen installateurs uit de regio aangeschreven met een vijfentwintigtal beoordelingspunten waarop hun reactie is gevraagd. Hieruit zijn de beste twee lokale installateurs geselecteerd. Dit zijn: Green Power uit Beegden en Sjaak Kersten / Zon Direct uit Heythuysen. Deze twee installateurs presenteren zich op:

- Maandag 21 maart 2016 om 19u30u in de Klokkenstoel, Sint Isidoorstraat 1, 6089 NG Heibloem
- Maandag 4 april 2016 om 19u30. in A˚1610 Jacobusstraat 4, 6013 RK Hunsel


U kunt bij deze twee installateurs uw offerte aanvraag doen. Als u lid bent van Leudal Energie hebt u recht op verdubbeling van de garantie termijn op de SMA omvormers. In plaats van 5 jaar krijgt u 10 jaar garantie. Tijdens deze twee info avonden wordt er ook uitleg gegeven over de zeer gunstige lening die de provincie verstrekt. De rente ligt drie procent onder de gangbare rente met een minimum van 1,5 %. Met deze lening is het ook voor mensen met een smalle beurs mogelijk om b.v. zonnepanelen aan te schaffen. Ook over de BTW-teruggave wordt duidelijkheid verschaft.


Financiën:  Dit jaar geven we speciale aandacht aan de financieel minder draagkrachtigen onder ons. Doordat de provinciale overheid een speciale lening heeft ingesteld met uiterst lage rente, verdient u door de opbrengst van de zonnepanelen toch onmiddellijk geld ondanks de aflossingskosten van de lening.

 

U kunt nog steeds het BTW over het totale installatie bedrag terugvragen bij de belastingdienst. Ook hierover kunnen we een toelichting geven.

Doordat Leudal Energie voor de twee installateurs de promotieavonden organiseert en ook nog eens extra veel klanten werft, kunnen de twee installateurs scherpe prijzen offreren. Voor Leudal Energie is een kleine fee beschikbaar over de geïnstalleerde panelen. Dit geld wordt gebruikt om andere projecten te financieren, zoals Zon op School. 

Looptijd: De actie Leudal Zoekt Zon 2015 met GreenPower en Kersten is gestart op 13 april en loopt tot 1 mei 2016. 

Als u lid wordt van Leudal Energie voor het eenmalige bedrag van € 50 krijgt u een pakket Ledlampen cadeau, waarmee u al direct kunt beginnen met  energie besparen. Tevens kunt u uw offerte(s) laten controleren door deskundigen van Leudal Energie en ook na plaatsing van de installatie zijn we bereid om op uw verzoek uw installatie te controleren.

 

Wij zien u graag op deze interessante avond. Vooraf aanmelden is niet nodig. Uiteraard kunt u ook via het aanvraagformulier een offerte aanvraag doen. Het aanmeldformulier vindt u hieronder. Dit kunt u ingevuld perDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.toesturen.


 

Heeft u de informatieavonden gemist? Vul vrijblijvend bovenstaand formulier in en stuur het op naar de werkgroep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vraag en Antwoord

Geen of te weinig eigen geld voor aanschaf van zonnepanelen? Klik op de oranje tekst, waarna u wordt doorgelinkt naar een praktijkvoorbeeld. 

Andere vragen met betrekking tot aanschaf zonnepanelen, bezoek de Vraag en Antwoord pagina's.

Is uw vraag niet genoemd, stel hem dan gerust per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.aan Leudal Energie.