Lokale en duurzame energie

Als inwoner van Leudal kunt u nu energie afnemen via onze coöperatie. Hiervoor werken we samen met de Duurzame Energie Unie. Leudal Energie richt zich vooral op mensen die oog hebben voor de toekomst. Samen werken we aan een duurzamer Leudal door lokale energie te gebruiken.
De prijs van de geleverde groene energie is marktconform. Bovendien vloeien de revenuen op energie weer grotendeels terug naar onze coöperatie, die hiermee nieuwe initiatieven binnen Leudal kan financieren.

Wij werken niet met aanbiedingen of lokkertjes die u vastleggen voor een aantal jaren. Leudal Energie biedt u een variabel contract waarbij u elk moment kunt opzeggen mocht u niet tevreden zijn. Wilt u een contract voor meerdere jaren met een vaste prijs dan kan dat ook.

Bovendien zetelt Leudal Energie in uw eigen gemeente. Het contact is persoonlijk. U kunt met uw vragen desgewenst aan de balie in het Business Centrum Leudal in Roggel terecht.

 

Als klant steunt u Leudal Energie en daarmee de lokale economie. Bovendien kunt ook lid van onze coöperatie worden en zo mee bepalen waarin geïnvesteerd wordt!

 

Teruglevering stroom 

Wekt u zelf een gedeelte van uw stroom op, bijvoorbeeld door zonnepanelen? Leudal Energie /DE UNIE vergoedt de teruglevering tot uw jaarverbruik tegen het volledige leveringstarief. 
U ontvangt voor elke teruggeleverde kWh hetzelfde bedrag als dat u voor het eigen gebruik per kWh betaalt inclusief energiebelasting en btw. (Salderen tot uw volledige afname). 
Voor de volledige uitleg over teruglevering zie Vergoedingen voor teruglevering

 

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie: ga naar het energieloket van Leudal Energie , dat gevestigd is in het Businesscentrum Leudal, Markt 6, 6088 BP Roggel of bel met 0475 - 820 333. U kunt uw vragen ook per email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Baliefoto

 

Har Geenen , Jo Haas en Wim Geelen, ( en Silvi Schreurs, Mieke Reijnen of Maria Vullers ) helpen u graag verder.


Nadat u volledig geïnformeerd bent bepaalt u of u een leveringsovereenkomst wilt afsluiten.
Leudal Energie zorgt voor de afhandeling van uw huidige energiecontract en u ontvangt de lokale en duurzame stroom vanaf de datum die in de leveringsovereenkomst staat vermeld.
Er verandert niets aan uw aansluiting. Het overstappen naar Leudal Energie wordt volledig administratief afgehandeld.

Bezetting: tijdens kantooruren is onze helpdesk geopend voor algemene informatie. Deze helpdesk kan een adviesgesprek met potentiële (zakelijke) klanten in plannen in de even weken op de donderdagavond van 18 tot 20 uur en in de oneven weken op de vrijdagmorgen van 10 tot 12 uur.

 

 

Stapt u ook over? Leef duurzaam, kies lokaal, doe mee !